Το νέο εξώφυλλο του Hustler ξεπέρασε τον εαυτό του

Το γνωστό περιοδικό ερωτικού περιεχομένου προκαλεί αντιδράσεις για άλλη μία φορά ...Read More
hustler

Το Hustler είναι ένα περιοδικό που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές Αμερικάνων -κυρίως- αλλά έχει και αναγνώστες σε όλο τον κόσμο. Πάντα έπαιζε στα όρια του ερωτικού περιεχομένου και της πορνογραφίας και δεν δίσταζε να προκαλεί με τις επιλογές των εξωφύλλων του. Οι ιδιοκτήτες του έχουν κατηγορηθεί για ρατσισμό αλλά και σεξισμό για τα μοντέλα και τον τρόπο που τα παρουσίαζαν στα εξώφυλλα.

Αυτό το μήνα το ιστορικό περιοδικό Hustler κυκλοφορεί με ένα εξώφυλλο που έχει ήδη προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, καθώς πιστεύεται ότι «θίγει» τόσο τα πατριωτικά, όσο και τα θρησκευτικά αισθήματα μερίδας των Αμερικανών.

Στο εξώφυλλο του περιοδικού εμφανίζεται ένα μοντέλο με καστανά μάτια, το οποίο φορά την αμερικανική σημαία ως «χιτζάμπ», καλύπτοντας τα μαλλιά και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, αφήνοντας όμως ένα μέρους του στήθους της να ξεπροβάλει κάτω από το ύφασμα.

hntloe1

Στο κάτω μέρος του εξωφύλλου φιγουράρει η φράση «Πρώτα η ελευθερία», που παραπέμπει στο σύνθημα του Ντόναλντ Τραμπ «Πρώτα η Αμερική».

Το Yahoo Style επιβεβαίωσε από έναν εκπρόσωπο του περιοδικού ότι είναι αληθινό και ότι όντως αυτή είναι η φωτογραφία που υπάρχει στο τελευταίο τεύχος που εστάλη πρόσφατα στους συνδρομητές.

Το Hustler πάντως έχει παίξει και άλλη φορά στο παρελθόν με τα αισθήματα πατριωτισμού των Αμερικάνων καθώς τον Ιούλιο του 1976 είχε κυκλοφορήσει με εξώφυλλο μία κοντινή φωτογραφία μία γυναίκας και συγκεκριμένα την περιοχή του εφηβαίου που καλυπτόταν από ένα μπικίνι με τη σημαία των ΗΠΑ.
hntloe2

Σχέση ή One night stand? Δοκίμασε τώρα δωρεάν! 3 Κορυφαία sites!
 
Παίζεις Στοίχημα? Προγνωστικά Σύγκριση Αποδόσεων... και πάμε ταμείο!
black-grami
Κορυφαία νόμιμα φρουτάκια στην Ελλάδα!
Φρουτάκια με προοδευτικά τζακποτς!
Παίξτε και δωρεάν στα καλύτερα καζίνο!
black-grami
+ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ!