Ποιο είναι το κορυφαίο site γνωριμιών?

κάνε δωρεάν γνωριμίες!

Ίδρυση: 2006
Πρόσβαση: Web , Android , iOS , Windows Phone
Target Group: 18 – 50
Μέλη: 300 εκατομμύρια
Έλληνες Members: πάνω από 1 εκατομμύριο!
Κόστος: Δωρεάν , Pro Members
Tο νέο ανανεωμένο Badoo είναι εδώ! Δωρεάν online κοινότητα γνωριμιών με εκατομμυρία members και έχει γίνει τρελή μόδα για online γνωριμίες! Δεν ειναι τυχαίο που το λένε… «το Facebook του φλέρτ» ιδρύθηκε το 2006 και έχει πάνω από 192 εκατομμύρια χρήστες από όλο τον κόσμο!

Έρευνες κατατάσσουν τους Ελληνες-νιδες χρήστες στους ποιο ενεργούς στο Badoo !
Ραντεβού , φλερτ , μηνύματα , chat και χιλιάδες members έτοιμους για online φλερτ θα βρεις 24ωρες στο Badoo!

Πλοήγηση
Το site είναι απλό εύχρηστο και γρήγορο , έχεις δυνατότητα να κάνεις profile , να ανεβάσεις φωτογραφίες , να αλλάξεις το status σου , να κάνεις chat και πολλά άλλα! Το πιο ωραίο όμως είναι ότι έχεις την δυνατότητα να γίνεις προβεβλημένο μέλος (προαιρετικά) το οποίο θα σε κάνει άμεσα δημοφιλή και το profile σου θα είναι πιο προβεβλημένο από τα υπόλοιπα με αποτέλεσμα να αυξήσεις τις πιθανότητες σου κατακόρυφα στις γνωριμίες!

Όπως και στο Facebook, έτσι και στο Badoo, διατηρείς προφίλ όπου μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφίες σου και να συστηθείς στους υπολοίπους, συμπληρώνοντας πληροφορίες γύρω από εσένα, τα ενδιαφέροντα ή χόμπι σου.

Η σημαντική διαφορά του με το Facebook, του οποίου το Timeline θα το αποκτήσεις προσεχώς θες, δε θες είναι η παρακάτω. Η πράξη έχει δείξει ότι εδώ οι φίλοι που κάνεις , δεν είναι άτομα που γνωρίζεις ήδη προσωπικά ή πιθανό να έχεις κοινούς γνωστούς , αλλά άτομα ξένα.

Μπορείς να επισκεφτείς ελεύθερα τα προφίλ τους κι εφόσον αναζητούν να κάνουν τα ίδια πράγματα με σένα (από το πιο αθώο μέχρι εκεί που φθάνει η φαντασία σας), μπορείς να τους πιάσεις την κουβέντα άλλωστε, για να συζητήσεις με κάποιο χρήστη, δε χρειάζεται να τον έχεις φίλο, παρά μόνο να του στείλεις ένα μήνυμα ή να σχολιάσεις τις φωτογραφίες του


Badoo Mobile App
Πολύ καλή και εύχρηστη και γρήγορη η εφαρμογή του Badoo μέσω Android η iPhone , μπορεις να κάνεις τα πάντα… δηλαδή οτι θα έκανες και από την web εφαρμογή… chat , πλοήγηση , μηνύματα , μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν. Νέα δυνατότητα να κάνετε βίντεο κλήση! Για να μην βγαίνετε ραντεβού στα τυφλά!


Badoo Chat
Μπορεί το Facebook να αριθμεί τους περισσότερους χρήστες από όλα τα κοινωνικά δίκτυα, μπορεί το Twitter να κερδίζει συνεχώς έδαφος, ωστόσο όταν μιλάμε για online chat, άλλος είναι ο αδιαφιλονίκητος με τη βούλα βασιλιάς κι ακούει στο όνομα «Badoo».

Ίσως να διστάζουν να το παραδεχτούν στον κύκλο τους, αλλά ασχέτως φύλου, πολλοί είναι αυτοί που εξασκούν το άθλημα και κάνουν νέες γνωριμίες μέσω Διαδικτύου. Αυτές οι γνωριμίες μπορεί να μείνουν στο φλερτ ή μπορεί να οδηγήσουν σε εφήμερη ή μακροχρόνια σχέση εξελιχθούν σε σχέση!

 

Badoo Pro Member Έξτρα δυνατότητες
Το πιο ωραίο όμως είναι ότι έχεις την δυνατότητα να γίνεις προβεβλημένο μέλος (προαιρετικά) το οποίο θα σε κάνει άμεσα δημοφιλή και το profile σου θα είναι πιο προβεβλημένο! με αποτέλεσμα να αυξήσεις τις πιθανότητες σου κατακόρυφα στις γνωριμίες!

 

 

Badoo Tips
Ενημερώστε τα χόμπι τι σας αρέσει και βάλτε τις καλύτερες σας φωτογραφίες , ένα σωστό profile έχει 200% καλύτερες πιθανότητες επίσης προσεγγίστε άτομα του <<βεληνεκούς>> σας με ωραίο τρόπο… , η επιμονή φέρνει αποτελέσματα καλές νέες γνωριμίες!
Για να αυξήσετε τις πιθανότητες να γνωρίστε ποιο πολλά άτομα υπάρχουν μερικά Tips… αναλυτικές συμβουλές / Tips θα βρείτε εδώ!

 

Badoo Αρνητικά
– Υπηρεσίες που ανεβάζουν κατακόρυφα το προφίλ σας είναι επι πληρωμή

 

Badoo Θετικά
+ Κορυφαίο Site γνωριμιών σε Ελλάδα και Κύπρο και είναι Δωρεάν!
+ Πάνω από 1εκ. μέλη από την Ελλάδα και 400εκ από όλο τον κόσμο!
+ Μεγάλο εύρος ενεργών μελών 18-55
+ Δυνατότητα να ψάξεις κοντινές γνωριμίες από την περιοχή σου
+ Υπηρεσία σωσία εαν ψάχνεις κάτι πολύ συγκεκριμένο εμφανισιακά

+ Πρόσβαση από παντού Web / Mobile Android , iOS
+ Εύκολη εγγραφή μέσω Facebook , Msn , Gmail
+ Δεν είναι απαραίτητο να έχετε facebook για να κάνετε εγγραφή

+ Ακόμα και σε μικρές επαρχιακές πόλεις θα βρείτε μέλη.
+ Νέο ανανεωμένο site και Mobile app με νέες δυνατότητες!
+ Νέα υπηρεσία βίντεο κλήση για να μην βγαίνεις ραντεβού στα τυφλά!

 

heart Καλές νέες γνωριμίες!

Νέο ανανεωμένο Badoo για φρέσκες γνωριμίες!

 

 

Badoo vs Tinder vs Perfectdate… ποιο είναι καλύτερο?

+Μάθε σε ποια date sites παίζει <<παιχνίδι>>

 

Πηγή  DodaLife online γνωριμίες τα καλύτερα sites γνωριμιών

Rating: 5.0/5. From 3 votes.
Please wait...