Κόντρες στην Θεσσαλονίκη… <<Οι Γρήγοροι>>

Εκτός από τις αμερικάνικες ταινίες, υπάρχουν και στην πραγματική ζωή νέοι άνθρωποι, που είναι «άρρωστοι» με τα γρήγορα αυτοκίνητα και την ταχύτητα.
KONTRES-STIN-SALONIKA

Εκτός από τις αμερικάνικες ταινίες, υπάρχουν και στην πραγματική ζωή νέοι άνθρωποι, που είναι «άρρωστοι» με τα γρήγορα αυτοκίνητα και την ταχύτητα. Κάνουν μετατροπές στις μηχανές, αλλάζουν ιπποδυνάμεις και την εξωτερική εμφάνιση των οχημάτων τους, τα οποία αγαπούν περισσότερο από τα κορίτσια. Οι ίδιοι άνθρωποι, στήνουν κόντρες στην άσφαλτο, ντριφτάρουν ανελέητα στους δρόμους της πόλης, φέρνουν τα μοτέρ στα όριά τους και δίνουν ραντεβού σε πάρκινγκ και σημεία της εθνικής οδού, θέτοντας συχνά τις ζωές τους, αλλά και των υπόλοιπων οδηγών, σε κίνδυνο.

 

vice-specials-kontres-video-body-image-1451383494-size_1000

Το VICE ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να γνωρίσει τους «Γρήγορους», τα μυστικά και τους άγνωστους «ήρωες» του κόσμου της παράνομης ταχύτητας. Επισκέπτεται συνεργεία -σχεδόν βγαλμένα από το σινεμά- στα οποία γίνονται μετατροπές των αυτοκινήτων και συναντά τον άνθρωπο που έφερε τις κόντρες στον Βορρά.

 

vice-specials-kontres-video-body-image-1451383477-size_1000

Τι κάνει η Αστυνομία για όλα αυτά και γιατί θρηνούμε κάθε χρόνο χιλιάδες ανθρώπους στην άσφαλτο; Ποιο είναι το όριο της παρανομίας και της αγάπης για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό;

Η κάμερα της εκπομπής μπαίνει στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών, το μοναδικό ασφαλές και νόμιμο σημείο συνάντησης των ανθρώπων που αγαπούν τα γρήγορα αυτοκίνητα στη Βόρεια Ελλάδα και συναντά ειδικούς στην οδική ασφάλεια. Το VICE μιλά επίσης με έναν νέο που έμεινε ανάπηρος σε τροχαίο ατύχημα κι όμως συνεχίζει να θέλγεται από την ταχύτητα, αλλά και μία από τις ελάχιστες στην Ελλάδα γυναίκες πρωταθλήτριες αγώνων drift.

Πηγή Vice.com

 

No votes yet.
Please wait...
Σχέση ή One night stand? Δοκίμασε τώρα δωρεάν! 3 Κορυφαία sites!
 
Παίζεις Στοίχημα? Προγνωστικά Σύγκριση Αποδόσεων... και πάμε ταμείο!
black-grami
Κορυφαία νόμιμα φρουτάκια στην Ελλάδα!
Φρουτάκια με προοδευτικά τζακποτς!
Παίξτε και δωρεάν στα καλύτερα καζίνο!
black-grami
+ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ!