Οι πιο πληκτικές ερωτήσεις που δέχεται μία πορνοσταρ

Ότι ξέρεις καλό είναι...Read More
erwtis993

Τα κορίτσια που εργάζονται στη βιομηχανία του σεξ προκαλούν σίγουρα ενδιαφέρον σε όποια παρέα κ αν βρεθούν. Δέχονται καταιγισμό κοινότυπων ερωτήσεων και είναι υποχρεωμένοι να ξεδιαλύνουν την περιέργεια του κόσμου.

Το BBC Τhree UK , παίρνοντας συνέντευξη από πέντε γυναίκες και έναν άνδρα, επαγγελματίες του χώρου και αυτοί με τη σειρά τους απάντησαν στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις και διαπιστώσεις που δέχονται. Αυτές είναι μερικές μόνο από τις απαντήσεις που δίνουν στο βίντεο.

1. Τι συνέβη και επέλεξες αυτή τη δουλειά;

«Είναι σαν να περιμένετε μια τραγική ιστορία» σχολιάζει η μία από τις γυναίκες στο βίντεο ενώ μια δεύτερη εκφράζει αποστροφή στον οίκτο που φανερώνει αυτή η ερώτηση. Οι πέντε γυναίκες και ο άνδρας που εμφανίζονται στο βίντεο δηλώνουν πως επέλεξαν τη συγκεκριμένη δουλειά για ποικίλους λόγους. Από το ευέλικτο ωράριο έως το ότι έχουν τη δυνατότητα να γνωρίζουν νέους ανθρώπους.

2. Σε εξανάγκασαν να κάνεις αυτή δουλειά;

«Δεν με εξαναγκάζει κανείς να κάνω αυτή τη δουλειά. Είμαι χαρούμενη», «Όλοι αναγκαζόμαστε να εργαστούμε με κάποιο τρόπο»

Αν και κατά τις συνεντεύξεις τόνισαν πως κάποιοι/ες εξαναγκάζονται να κάνουν αυτή τη δουλειά – και είναι σημαντικό αυτά τα άτομα να λάβουν τη βοήθεια που χρειάζονται- δήλωσαν πως έχουν κουραστεί από την επικρατούσα υπόθεση πως πιέστηκαν να κάνουν αυτή την επιλογή.

3. Είναι…kinky;

«Γιατί κάνετε αυτή την ερώτηση σε μένα; Δεν σας αφορά», «Αλήθεια θέλεις να ξέρεις; Ή στην πραγματικότητα αυτό που θέλεις είναι να κρίνεις;»

Οι συνεντευξιαζόμενοι συμφώνησαν πως συχνά υπάρχει μια υπερβολική οικειότητα και κάποιοι δεν αισθάνονται καμία συστολή και γίνονται αδιάκριτοι με τη δουλειά τους.

4. Πως γίνεται να είσαι φεμινίστρια και να εργάζεσαι στην βιομηχανία του σεξ;

«Έχουμε τον έλεγχο. Εμείς αποφασίζουμε πως διαθέτουμε το κορμί μας. Και δεν βλάπτουμε κανέναν άλλο»

Όλες οι γυναίκες δήλωσαν κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει κάποια αντίφαση ανάμεσα στο να είσαι φεμινίστρια και παράλληλα να εξασκείς το συγκεκριμένο επάγγελμα.

5. Είναι πολύ επικίνδυνο!

«Εάν θέλουν να κάνουν τη δουλειά μας λιγότερο επικίνδυνη θα πρέπει να υπάρξει πλήρης αποποινικοποίηση»

6. Γιατί δεν κάνεις μια πραγματική δουλειά;

«Μήπως γιατί έχω μια επιτυχημένη επιχείρηση;». «Προσωπικά είμαι πολύ πιο ευτυχής κάνοντας αυτό παρά δουλεύοντας 40 ώρες την εβδομάδα στα Starbucks. Τώρα μπορώ να δουλεύω 10 ώρες το μήνα για την ίδια αμοιβή».

7. Πόσα λεφτά βγάζεις;

«Οι άνθρωποι νομίζουν πως εάν βγάζεις πολλά λεφτά τότε δεν σε εξαναγκάζει κανείς να κάνεις αυτή τη δουλειά», «Νομίζουν πως επειδή είμαι dominatrix πρέπει να φοράω γούνινα παλτά και Louboutin παπούτσια…Ψωνίζω στα Lidl, βάζω στην άκρη χρήματα για όταν θα σταματήσω να εργάζομαι…» και, όπως μια τρίτη γυναίκα τονίζει, οι περισσότεροι σκέφτονται πως η οικονομική κατάστασή μας είναι είτε «τραγική» είτε ότι ζούμε μέσα στη «χλιδή»

Μερικές ακόμη από τις ερωτήσεις – διαπιστώσεις που κάνουν πολλοί (και οι εργαζόμενοι σε αυτό τον κλάδο έχουν βαρεθεί να απαντούν) είναι: «πρέπει να είσαι πολύ καλή στο σεξ», «το ξέρεις πως δεν θα κάνεις ποτέ σχέση;», «είναι όλοι οι άνδρες αποτυχημένοι;».

Σχέση ή One night stand? Δοκίμασε τώρα δωρεάν! 3 Κορυφαία sites!
 
Παίζεις Στοίχημα? Προγνωστικά Σύγκριση Αποδόσεων... και πάμε ταμείο!
black-grami
Κορυφαία νόμιμα φρουτάκια στην Ελλάδα!
Φρουτάκια με προοδευτικά τζακποτς!
Παίξτε και δωρεάν στα καλύτερα καζίνο!
black-grami
+ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ!