Επικίνδυνο επάγγελμα αυτό των πορνοστάρ

Ποpνοστάρ δέχθηκε επίθεση από καρχαρία την ώρα που έκανε υποβρύχιο γύρισμα...Read More
molly_main

Μια ποpνοστάρ χρειάστηκε 20 ράμματα όταν ένας καρχαρίας την δάγκωσε στο πόδι κατά την διάρκεια των γυρισμάτων ενός διαφημιστικού για μια εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών.

molly_4

Η Molly Cavalli, η οποία φορούσε ένα μαγιο που δεν άφηνε πολλά πράγματα στην φαντασία, ήταν σε πολύ καλή διάθεση όταν την έστειλαν στον βυθό μέσα σε άν προστατευτικό κλουβί. Ωστόσο, η αρχική της χαρά μετατράπηκε σε εφιάλτη και αντικαταστάθηκε από τις κραυγές της, όταν ένας καρχαρίας που ξεπερνούσε τα 3 μέτρα την δάγκωσε στον αστράγαλο.

molly_6

Λίγα δευτερόλεπτα αφού μπήκε μέσα στο νερό, η Molly φώναξε και κρατούσε το πόδι της με φριχτούς πόνους. Στο βίντεο φαίνεται πως το επιτελείο την τράβηξε στην επιφάνεια, με την ποpνοσταρ να ψάχνει την αναπνοή της, ενώ υπήρχαν παντού κηλίδες αίματος. Η Molly έκλαιγε όταν το συνεργείο την βοήθησε να ανέβει στην βάρκα.

molly_1

molly_2

molly_3

Η εικόνα μεταφέρεται στο τραύμα της στον αστράγαλο. Το γύρισμα διακόπηκε και η Molly μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σε ανακοίνωσή της η ποpνοσταρ έιπε πως τις έκαναν 20 ράμματα και ισχυρίστηκε πως ο τραυματισμός δεν ήταν τελικά τόσο σοβαρός.

molly_5

«Θέλω να ευχαριστήσω τους θαυμαστές μου για την υποστήριξή τους. Ευτυχώς το πόδι μου είναι καλά και χρειάστηκε μόνο 20 ράμματα. Είμαι καλά, δεν ήταν και τόσο σοβαρό. Έζησα μια πρωτοφανή εμπειρία και τώρα θα έχω μια ιστορία να διηγούμαι σε όλη μου την ζωή», ήταν τα λόγια της Molly.

molly_7

Σχέση ή One night stand? Δοκίμασε τώρα δωρεάν! 3 Κορυφαία sites!
 
Παίζεις Στοίχημα? Προγνωστικά Σύγκριση Αποδόσεων... και πάμε ταμείο!
black-grami
Κορυφαία νόμιμα φρουτάκια στην Ελλάδα!
Φρουτάκια με προοδευτικά τζακποτς!
Παίξτε και δωρεάν στα καλύτερα καζίνο!
black-grami
+ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ!