Ιπτάμενες Θεές

Ιπτάμενες Ολλανδέζες και... Σουηδέζες! ...Read More
ImageHandleaaar.ashxa_

Οι άντρες συνεχίζουν να κυριαρχούν στον χώρο της αεροπορίας, όμως ο αριθμός των γυναικών πιλότων ολοένα και αυξάνεται, γκρεμίζοντας τα στερεότυπα και κατακτώντας μαζί με τους αιθέρες και το Instagram με τις φωτογραφίες που ανεβάζουν από τα κόκπιτ.

Οι αμαζόνες των ουρανών με αυτόν τον τρόπο δείχνουν ότι ο χώρος δεν είναι αποκλειστικά για το αντίθετο φύλο και εμπνέουν άλλες γυναίκες να ακολουθήσουν το όνειρό τους και να γίνουν πιλότοι. Σε αυτό συμβάλλει φυσικά και το κίνητρο των ταξιδιών σε όλον τον κόσμο, κάτι που επιδεικνύουν με ευτυχία οι γυναίκες πιλότοι στα social media και κερδίζουν εκατοντάδεςfollowers καθημερινά.

Είναι πραγματικά θετικό κάποιες γυναίκες να ταράζουν τα νερά σε ένα επάγγελμα που είχε καθιερωθεί ως ανδρικό και να αποτελούν έμπνευση για εκατοντάδες ομόφυλές τους.

Γνωρίστε μερικές από τις αμαζόνες που κυριαρχούν σε αέρα και Instagram.

Η Eva Claire Marseille (@flywitheva) είναι 31 ετών και είναι από την Ολλανδία. Είναι πιλότος σε Boeing 737 και στο Instagram έχει 33.700 followers!

Συνηθίζει να ποστάρει ενθαρρυντικά γνωμικά, τα οποία την βοήθησαν στην καριέρα της και με τη σειρά της θέλει να εμπνεύσει και άλλες κοπέλες να πράξουν το ίδιο. Ένα από αυτά είναι: «Η απόσταση ανάμεσα στα όνειρα και στην πραγματικότητα ονομάζεται πειθαρχία».

eva

eva1

eva2

Για την τουρκική αεροπορική εταιρεία Pegasus Airlines πετά η Eser Aksan Erdogan (@echosierra85). Η επίσης 31χρονη κυβερνήτης γεννήθηκε στην Ολλανδία, αλλά πλέον ζει στην Κωνσταντινούπολη απ’ όπου απογειώνει τα Boeing 737 της εταιρείας. Με τις φωτογραφίες της έχει καταφέρει να προσελκύσει 61.300 followers στο Instagram.

eser

eser1

eser2

«Ιπτάμενη Ολλανδέζα» είναι και η Lindy Kats (@pilot_lindy), αν και ζει πια στην Ιταλία. Μόλις 23 ετών χειρίζεται Boeing 717 και συνηθίζει να ανεβάζει φωτογραφίες από το κόκπιτ, κάτι που έχει βοηθήσει στο να έχει 43.000 followers στο Instagram.

lindy

lindy1

Από τη Σουηδία κατάγεται η 24χρονη Maria Fagerström (@mariathepilot), η οποία ακολούθησε το όνειρό της ταράζοντας τα νερά της βιομηχανίας. Η Maria έχει πλέον τη βάση της στα Κανάρια Νησιά και πετά με Boeing 737.

fager

Η Maria συνήθως κάνει δίδυμο με μια συνονόματή της, την Maria Pettersson που αρχίζει κι εκείνη να κάνει τη διαφορά στο Instagram ως @pilotmaria. Η έτερη Maria όταν δεν πετά αεροσκάφη, της αρέσει να περνά τον χρόνο της κάνοντας kite-surfing και γιόγκα στις παραλίες.

fager-maria

maria

Σχέση ή One night stand? Δοκίμασε τώρα δωρεάν! 3 Κορυφαία sites!
 
Παίζεις Στοίχημα? Προγνωστικά Σύγκριση Αποδόσεων... και πάμε ταμείο!
black-grami
Κορυφαία νόμιμα φρουτάκια στην Ελλάδα!
Φρουτάκια με προοδευτικά τζακποτς!
Παίξτε και δωρεάν στα καλύτερα καζίνο!
black-grami
+ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ!