Τζινα Μαμάκη εναντίον Πουλίδο

Καυτή μήνυση ...Read More
IMG_1164

Ο Άλαν Πουλίδο έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό από την Ελλάδα, αλλά η Ελλάδα δεν λέει να τον… αφήσει σε ησυχία.

Συγκεκριμένα, ο Μεξικανός αντιμετωπίζει προβλήματα με μια Ελληνίδα πρώην του, την Τζίνα Μαμάκη, η οποία του έκανε μήνυση για εκμετάλλευσή της στα social media.

Η καυτή μοντέλα είχε δεσμό με τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, πριν αυτός συνάψει σχέση με την Ιλεάνα Σάλας. Αφού χώρισε και με την Σάλας, τα μεξικάνικα ΜΜΕ έμπλεξαν την Μαμάκη με το θέμα της απιστίας ως την πέτρα του σκανδάλου.

«Ο Αλαν Πουλίδο με εκμεταλλεύτηκε. Χρησιμοποίησε μια φωτογραφία που βγάλαμε κατά τη διάρκεια μιας τυχαίας συνάντησης μας σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας, διοχετεύοντας στα media ης χώρας του ψεύτικες ειδήσεις. Εχω καταθέσει μήνυση εναντίον του», είπε η Τζίνα Μαμάκη στην Espresso.

«Δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Μόνο ο δικηγόρος μου μιλάει μαζί του. Ο Άλαν, μάλιστα, τον απέφευγε αρχικά κι έτσι αναγκαστήκαμε να του στείλουμε τη μήνυση στα γραφεία της ομάδας που αγωνίζεται στο Μεξικό. Η διαδικασία επίλυσης των διαφορών μας θα είναι χρονοφόρα, αλλά η εκμετάλλευση του ήταν τέτοια που είμαι διατεθειμένη να περιμένω όσο χρειαστεί», συμπλήρωσε.

Δείτε την σέξι Ελληνίδα:

IMG_1166

IMG_1167

IMG_1168

IMG_1169

IMG_1170

IMG_1171

Σχέση ή One night stand? Δοκίμασε τώρα δωρεάν! 3 Κορυφαία sites!
 
Παίζεις Στοίχημα? Προγνωστικά Σύγκριση Αποδόσεων... και πάμε ταμείο!
black-grami
Κορυφαία νόμιμα φρουτάκια στην Ελλάδα!
Φρουτάκια με προοδευτικά τζακποτς!
Παίξτε και δωρεάν στα καλύτερα καζίνο!
black-grami
+ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ!