Συναρμολόγηση επίπλου υπο την επήρεια LSD

Ζευγάρι παίρνει LSD για να συναρμολογήσει έπιπλο Ικέα...Read More
Furniture-on-acid-HIKEA001

Furniture-on-acid-HIKEA001

Η συναρμολόγηση των επίπλων της IKEA είναι μια περιπέτεια από μόνη της. Έχεις ήδη περάσει μια βασανιστικά κουραστική ημέρα στο τεράστιο κατάστημα αγοράζοντας ένα μάτσο χαζομάρες, και στο καπάκι πρέπει να αποκρυπτογραφήσεις τις οδηγίες και τα σχεδιαγράμματα για να καταλήξεις με ένα ντουλάπι που κουνιέται σαν ζελέ και γέρνει λίγο προς τα αριστερά.

Για να μη σκοτωθείς με το άλλο σου μισό, ένα ποτάκι επιβάλλεται για να χαλαρώσουν τα πνεύματα, λέμε εμείς. Το Get Hikea από την άλλη δε μένει εκεί, αφού αποφάσισε να καλέσει μέσω Craigslist απλούς καθημερινούς ανθρώπους, να τους κεράσει μερικά ψυχεδελικά drugs και μετά να τους αφήσει στην απόπειρά τους να στήσουν έπιπλα. Το πρώτο επεισόδιο φιλοξενεί τους Giancarlo και Nicole, και λιγάκι LSD. Πώς τα πήγαν;

Κι όμως, μετά από 3 ώρες και 50′ – διασκεδαστικά για τους ίδιους, βασανιστικά για το τηλεοπτικό συνεργείο – ο Giancarlo και η Nicole κατάφεραν να ολοκληρώσουν τουλάχιστον ένα βασικό μέρος της κατασκευής. Το acid σίγουρα κάνει ένα ήδη δύσκολο έργο να μοιάζει ακόμη πιο περίπλοκο, όμως η καλή διάθεση τελικά τους ξελάσπωσε. Ολόκληρη η υπερ-προσπάθειά τους εδώ:

Δε θα το έλεγες και επιτυχία

Σχέση ή One night stand? Δοκίμασε τώρα δωρεάν! 3 Κορυφαία sites!
 
Παίζεις Στοίχημα? Προγνωστικά Σύγκριση Αποδόσεων... και πάμε ταμείο!
black-grami
Κορυφαία νόμιμα φρουτάκια στην Ελλάδα!
Φρουτάκια με προοδευτικά τζακποτς!
Παίξτε και δωρεάν στα καλύτερα καζίνο!
black-grami
+ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ!