Ναυαγός εντοπίστηκε από εισπρακτική εταιρεία

Ένας Έλληνας ο οποίος αγνοούνταν εδώ και ένα χρόνο μετά από ναυάγιο στον Ειρηνικό Ωκεανό εντοπίστηκε σήμερα από εισπρακτική εταιρεία, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας....Read More
nauagos-eispraktiki

nauagos-eispraktiki

Ένας Έλληνας ο οποίος αγνοούνταν εδώ και ένα χρόνο μετά από ναυάγιο στον Ειρηνικό Ωκεανό εντοπίστηκε σήμερα από εισπρακτική εταιρεία, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο άνδρας, που είχε χαθεί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και είχε κηρυχθεί επίσημα νεκρός από τα σωστικά συνεργεία μετά από πολύμηνη έρευνα, εντοπίστηκε από την εισπρακτική εταιρεία «Βαμπιρίδης και ΣΙΑ Ο.Ε.» η οποία τον αναζητούσε για οφειλή του από ένα τραπεζικό δάνειο που είχε πάρει το 2004.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια να βρει τον Έλληνα ναυαγό και οφειλέτη, και αφού επικοινώνησε με όλη του την οικογένεια μέχρι 15ο βαθμό συγγενείας, τους συνεργάτες του, τους φίλους του και το κατοικίδιο του, επέκτεινε την έρευνα της σε άλλα σημεία του πλανήτη, μέχρι που ειδικά εκπαιδευμένοι δύτες της τον εντόπισαν στο μακρινό νησί Tokeratakimou της Μικρονησίας.

Πηγές της εταιρείας αναφέρουν πως ο άνδρας αρχικά φάνηκε να μη θέλει να επιστρέψει, αγκαλιάζοντας έναν φοίνικα και ουρλιάζοντας «ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ».

Ωστόσο πιστεύουν ότι η αντίδραση του αυτή οφείλεται στη διαταραγμένη ψυχική του κατάσταση, η οποία εκτιμούν ότι θα βελτιωθεί μόλις τον ενημερώσουν για τη νέα πολύ συμφέρουσα ρύθμιση που του προτείνει η τράπεζα, με δόση μόνο 250 ευρώ το μήνα για τα επόμενα 156 χρόνια.nauagos-eispraktiki

Σχέση ή One night stand? Δοκίμασε τώρα δωρεάν! 3 Κορυφαία sites!
 
Παίζεις Στοίχημα? Προγνωστικά Σύγκριση Αποδόσεων... και πάμε ταμείο!
black-grami
Κορυφαία νόμιμα φρουτάκια στην Ελλάδα!
Φρουτάκια με προοδευτικά τζακποτς!
Παίξτε και δωρεάν στα καλύτερα καζίνο!
black-grami
+ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ!