Η καλύτερη πρωταπριλιάτικη φάρσα από το Pornhub

Το μεγαλύτερο site ερωτικού περιεχομένου, το Pornhum έκοψε, κυριολεκτικά, τα... ύπατα σε όσους χρήστες αποφάσισαν να το επισκεφτούν την Πρωταπριλιά...Read More
pornhub-650

Το μεγαλύτερο site ερωτικού περιεχομένου, το Pornhum έκοψε, κυριολεκτικά, τα… ύπατα σε όσους χρήστες αποφάσισαν να το επισκεφτούν την Πρωταπριλιά και να παρακολουθήσουν κάποιο βίντεο, αφού τους ενημέρωνε ότι κάθε βίντεο που παρακολουθούν, θα κοινοποιείται «αυτομάτως» στα κοινωνικά τους δίκτυα.

210155

Η ιστοσελίδα «εισήγαγε» στην πλατφόρμα της ένα νέο χαρακτηριστικό αυτόματης κοινοποίησης -στην κυριολεξία το πιο ανεπιθύμητο στοιχείο σε έναν τέτοιο ιστότοπο.

Φυσικά το νέο χαρακτηριστικό δεν ήταν πραγματικό, αλλά μέχρι να το συνειδητοποιήσουν αυτό οι χρήστες είχαν ήδη πάρει την τρομάρα της ζωής τους διαβάζοντας το μήνυμα που εμφανιζόταν όταν έκαναν κλικ σε βίντεο.

thanks

«Ευχαριστούμε για την κοινοποίηση. Το Pornhub διαθέτει πλέον αυτόματη κοινοποίηση των βίντεο στους λογαριασμούς σας στα social media. Δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να κοινοποιήσετε χειροκίνητα το βίντεο που βλέπετε στους φίλους και την οικογένειά σας, αφού αυτό το νέο, επαναστατικό χαρακτηριστικό το κάνει για λογαριασμό σας! Αυτόματα!»

thanks-2

Σχέση ή One night stand? Δοκίμασε τώρα δωρεάν! 3 Κορυφαία sites!
 
Παίζεις Στοίχημα? Προγνωστικά Σύγκριση Αποδόσεων... και πάμε ταμείο!
black-grami
Κορυφαία νόμιμα φρουτάκια στην Ελλάδα!
Φρουτάκια με προοδευτικά τζακποτς!
Παίξτε και δωρεάν στα καλύτερα καζίνο!
black-grami
+ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ!