Η Ελληνίδα milf που αναστάτωσε την Αυστραλία

Είναι από τα πιο αναγνωρισμένα πρόσωπα στην Αυστραλία ...Read More
aystralia930

Μια φωτογραφία που θηλάζει διαδόθηκε σε χρόνο ρεκόρ, σε όλη την Αυστραλία. Προσβλήθηκε σε όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα, και έγινε εξώφυλλο σε όλα τα περιοδικά. Η ελληνικής καταγωγής Hannah Polites, μέσα από τα social media, κατάφερε να γίνει γνωστή για το καλλίγραμμο κορμί της, και τη ζωή που ζεί και δεν διστάζει να προβάλλει στο διαδίκτυο.

politis

Περιγραφεί λεπτομερώς την καθημερινότητα της, δίνει συμβουλές ομορφιάς, και παρακινεί τις γυναίκες να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους. Μητέρα η ίδια, καλεί όλες τις νέες μαμάδες να μην χάσουν το ρόλο της γυναίκας, μετά την μητρότητα δίνοντας απλές και εύχρηστες συμβουλές.

«Εγώ δεν μετράω τις θερμίδες και δεν ακολουθώ δίαιτες της μόδας γιατί θέλω να επιλέγω τρόφιμα σε πιο φυσική τους κατάσταση. Μου αρέσει να αγοράζω φρέσκα, τοπικά προϊόντα κατά κύριο λόγο από τις τοπικές αγορές» υποστηρίζει η ίδια στο εισαγωγικό της σελίδας της.

Με ένα εκλεκτικό μείγμα ελληνικής και αγγλικής κληρονομιάς, η Hannah ομολογεί ότι λατρεύει την «ταξιδιωτική της βαλίτσα» που την διευκολύνει στο να συνεχίσει να επισκέπτεται εξωτικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Από τον εθελοντισμό ως μαία στα χωριά του Λάος, μέχρι κρουαζιέρες σε πολυτελής προορισμούς στην Ασία, την Αφρική, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Μέσα από το blog της δίνει στους αναγνώστες μια εικόνα για αγαπημένα εστιατόρια, καταλύματα και δραστηριότητες για να κάνουμε στο ταξίδι μας στο εξωτερικό.

Το blog της μετά την φωτγραφία που θηλάζει αύξησε την επισκεψιμότητά τους κατα 200%.

aystralia93

aystralia0303

aystralia339

aystralia99303

No votes yet.
Please wait...