Η cult φιγούρα της γυμναστικής στο Hollywood

Γνωρίστε τον εκκεντρικό γκουρού Ρίτσαρντ Σίμονς ...Read More
figoura77373

Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία θα θυμούνται την δεκαετία του 1980 και τις αρχές του 1990, που οι βιντεοκασέτες με διάσημα μοντέλα και ηθοποιούς που γυμνάζονται, σάρωναν και έσπαγαν κάθε ρεκόρ σε πωλήσεις. H Τζέιν Φόντα είναι η χαρακτηριστικότερη εικόνα που έρχεται στο μυαλό κάθε 30+ που σέβεται την cult πλευρά του. Αυτή, και η εικόνα με τα έξυπνα ταπεράκια. Τα 100 ταπεράκια που χωρούσανε σε ένα, στοιχειώσανε τα παιδικά μου χρόνια μπροστά στη τηλεόραση, όταν κρυφά μετά τις 12 έβλεπα στο mute το απαγορευμένο από τους γονείς χαζοκούτι.

1980 και στις ΗΠΑ επικρατεί φρενίτιδα γύρω από την γυμναστική. Τα εφαρμοστά κορμάκια ξεπουλάνε περισσότερο και από είδη πρώτης ανάγκης. Άντρες και γυναίκες, κάθε ηλικίας θέλουν να γίνουν σαν τα αστέρια του Hollywood. Οι ΗΠΑ επί δύο δεκαετίες παχαίνει τους Αμερικάνους με τα hamburgers, και ξαφνικά αποφασίζει να τους αδυνατίσει.

Η τηλεόραση βλέπει την ευκαιρία και κατακλύζει τα προγράμματά της με γυμναστική που προτείνουν διάσημοι σταρ. Εκείνη την εποχή ξεπηδάει, χωρίς κανείς να ξέρει πως και γιατί μια cult φιγούρα, ο Ρίτσαρντ Σίμονς.

figoyra002

Ο ίδιος στην εφηβεία του ζύγιζε 125 κιλά. Αποφάσισε να αδυνατίσει και να γυμναστεί αλλά κανένα γυμναστήριο δεν του έδινε την απαραίτητη προσοχή και τα παρατούσε. Αποφάσισε να φτιάξει ένα δικό του πρόγραμμα, για απλούς κοινούς θνητούς, με πολύ χιούμορ και διασκεδαστικό.

Πάει στο Μπέβερλι Χιλς, μένει σε σπίτια φίλων, μαζεύει λεφτά από γνωστούς και ανοίγει γυμναστήριο αποκλειστικά για παχύσαρκους. Στην αρχή την πόρτα του γυμναστηρίου την περνούσε μόνο αυτός και όσοι του είχαν δανείσει. Και εκεί αποφασίζει να φτιάξει τη περσόνα που τον έφτασε να είναι ο γκουρού των διασήμων.

figoyra993

figoura222

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα είναι παντού. Τηλεόραση, περιοδικά, πάρτυ τον παρακαλάνε να παρεβρεθεί. Κάθε του δήλωση προκαλεί φρενίτιδα στους φαν του. Το ένα γυμναστήριο γίνονται αλυσίδα, εκπομπές στη τηλεόραση, βιντεοκασέτες, και στη λίστα των πελατών του, τα μεγαλύτερα ονόματα του Hollywood.

figoura992

figoura002

Βέβαια τα γυμναστήρια ακολουθούν τη ζωή, εξελίσσονται και ο Ρίτσαρντ βλέπει το 2000 να τον αφήνει ανάμνηση στο παρελθόν. Ελαττώνει τις εμφανίσεις του και σήμερα ζει απομονωμένος στην έπαυλή του.

Έχει δηλώσει πως έχει κάψει 6.000 τόνους λίπους στους πελάτες που γύμναζε. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι πελάτες τους διασκέδασαν με τη ψυχή τους.

Σχέση ή One night stand? Δοκίμασε τώρα δωρεάν! 3 Κορυφαία sites!
 
Παίζεις Στοίχημα? Προγνωστικά Σύγκριση Αποδόσεων... και πάμε ταμείο!
black-grami
Κορυφαία νόμιμα φρουτάκια στην Ελλάδα!
Φρουτάκια με προοδευτικά τζακποτς!
Παίξτε και δωρεάν στα καλύτερα καζίνο!
black-grami
+ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ!