Γυναίκα για σπίτι…

κερδίζει 3.000 δολάρια για κάθε ανάρτηση ...Read More
IMG_1036

Η πανέμορφη Νεοζηλανδή στα 28 της χρόνια μετράει ήδη 3 εκατομμύρια followers στο Instagram και σκοπεύει να τους αυξήσει.

Μάλιστα θέλησε να μοιραστεί τα μυστικά της επιτυχίας ώστε και άλλοι να μπορέσουν να πετύχουν όσα εκείνη.

IMG_1037

Η 28χρονη καλλονή κερδίζει πολλά χρήματα μέσω τοποθέτησης προϊόντων στις φωτογραφίες της. Η ίδια πότε πίνει πρωτεϊνούχα ποτά, πότε βουρτσίζει τα δόντια της ή πίνει μεταλλικό νερό.

IMG_1038

Το πληθωρικό μοντέλο μοιράζεται και μερικές συμβουλές… επιτυχίας. Αρχικά, η 28χρονη θεωρεί απαραίτητο να έχεις μία κάμερα καλής ποιότητας με WiFi ώστε να ανεβάζεις άμεσα τις φωτογραφίες στο κινητό σου. Εννοείται ότι οι φωτογραφίες πρέπει να είναι καλής ποιότητας. Στη συνέχεια συμβουλεύει τα ποσταρίσματα να γίνονται μεταξύ 6:30 και 9 το βράδυ, ή νωρίς το πρωί πριν τη δουλειά. Εξίσου σημαντικό θεωρεί να υπάρχει αλληλεπίδραση με τους followers, όπως π.χ. να κάνεις ερωτήσεις τύπου «Από πού είναι οι followers μου» ή να τους ζητάς να κάνουν tag τους φίλους τους.

IMG_1039

Η Rosanna υποστηρίζει, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι το πόσα χρήματα κερδίζεις εξαρτάται από πόσους followers έχεις.

«Δε νομίζω ότι είμαι διαφορετική από τα άλλα μοντέλα του Instagram που υπάρχουν. Απλά είχα πάντα ένα πάθος με την φωτογραφία. Το Facebook μου είχε ήδη αρκετούς φίλους από τη παρουσία μου στο ριάλιτι, όμως ήταν μια συγκεκριμένη φωτογραφία που μέσα σε μία νύχτα με πήγε από τους 600 χιλιάδες followers σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο!» λέει.

IMG_1040

IMG_1041

IMG_1042

IMG_1043

IMG_1044

IMG_1045

IMG_1046

Σχέση ή One night stand? Δοκίμασε τώρα δωρεάν! 3 Κορυφαία sites!
 
Παίζεις Στοίχημα? Προγνωστικά Σύγκριση Αποδόσεων... και πάμε ταμείο!
black-grami
Κορυφαία νόμιμα φρουτάκια στην Ελλάδα!
Φρουτάκια με προοδευτικά τζακποτς!
Παίξτε και δωρεάν στα καλύτερα καζίνο!
black-grami
+ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ!