Προσέλαβε ποpνοσταρ για να τσεκάρει τον σύντροφός της

Μια γυναίκα ήθελε να δει αν ο σύντροφός της της είναι πιστός προσλαμβάνοντας μία ποpνοσταρ, για να τον δοκιμάσει. ...Read More
catch_cheater_1

Συγκεκριμένα συμμετείχε στην εκπομπή «To Catch a Cheater». Η εκπομπή ψάχνει για άπιστους συζύγους ή συντρόφους. Η κοπέλα κάθεται σε ένα μόνιτορ και βλέπει μια ποpνοσταρ να την «πέφτει» στον σύντροφό της με στόχο να διαπιστώσει το κατά πόσο πιστός της είναι.

Σε αυτό το επεισόδιο, η κοπέλα στήθηκε μπροστά στον υπολογιστή και παρακολούθησε τον σύντροφό της αρχικά να αδιαφορεί. Ύστερα, όταν βγήκε από το βιβλιοπωλείο, τα δεδομένα άλλαξαν, καθώς δέχτηκε να δώσει το τηλέφωνό του και αρχικά δίστασε να παραδεχθεί αν έχει κοπέλα.

Όμως όταν το φλερτ της ποpνοστάρ γίνεται έντονο και (υπερβολικά) επίμονο, τότε εκείνος αρνείται την πρότασή της για ομαδικό σeξ και να την φιλοξενήσει σπίτι του και απομακρύνεται.

Η κοπέλα του θύμωσε αρχικά που της έδωσε το τηλέφωνο και δεν είπε καθαρά ότι έχει κοπέλα, αλλά αφού τον είδε να απομακρύνεται, είπε πως δεν θα τον χωρίσει. Όμως όταν τον πήρε τηλέφωνο να του πει τι έκανε, τα πράγματα πήραν μια άλλη, απροσδόκητη τροπή…

Σχέση ή One night stand? Δοκίμασε τώρα δωρεάν! 3 Κορυφαία sites!
 
Παίζεις Στοίχημα? Προγνωστικά Σύγκριση Αποδόσεων... και πάμε ταμείο!
black-grami
Κορυφαία νόμιμα φρουτάκια στην Ελλάδα!
Φρουτάκια με προοδευτικά τζακποτς!
Παίξτε και δωρεάν στα καλύτερα καζίνο!
black-grami
+ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ!